Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

En usturuplu ederı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en makul yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yaraşır fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapıları son nokta önemlidir. Yangını kontrol şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz derunin hatır pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin bâtınin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran veya yaylı menteşe ile lazım kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir gayrı ilke ise güvenlik adına ihtiyaç mahsus şişatır contalardır.

Kanatlar zarfında reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı ilkin sürdürmek üzere kullanma amacına ve kullanan isim sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını mâni olmak yürekin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) anayasa amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki kötü, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu negatif koşulların diğer katlara geçişini kösteklemek yahut olası evetğu Yangın Kapısı kadar geciktirmektir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page