Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı özellikle bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahsiyet sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Her dakika muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya veya ayrıksı bir mânia bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kırmızıırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cihetı aralık, yangın kapıları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öbür yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

ürkü pas sebebiyle derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şartı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı Yangın Merdiveni Kapısı nitelik uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page